Letartóztatták a moholi és óbecsei gyilkosságok gyanúsítottját

Letartóztatták a moholi és óbecsei gyilkosságok gyanúsítottját

A Szerb Köztársaság által kiadott nemzetközi elfogatóparancs alapján Németországban letartóztatták B. J.-t (1967), akit azzal gyanúsítanak, hogy kettős gyilkosságot követett el Moholon és Óbecsén, közölte a szerbiai belügyminisztérium.

B. J.-t a kettős gyilkosság mellett azzal is gyanúsítják, hogy 2016. március 20-án megsebesített további négy személyt, áll a közleményben.

A gyanúsított végzett egyik barátjával, M. P.-vel, előtte pedig szájba lőtte 29 éves élettársát, J. S.-t abban az óbecsei bérelt házban, ahol a nő élt. J. S. később belehalt sérüléseibe.

A véres leszámolásban négy további személy sebesült meg, köztük a 70 éves J. I. is, J. S. szállásadója.

A gyanúsított rálőtt barátja feleségére is, de a nő, és a szintén megsebesített 11 éves fia már jól vannak.

Az eset után a rendőrség elrendelte a horgosi M. P. és T. K. 48 órás előzetes letartóztatását azzal a gyanúval, hogy a bűncselekmény elkövetése után segítettek B. J.-nek, valamint illegális határátlépéssel és embercsempészéssel is gyanúsítják őket.

Nebojša Stefanović belügyminiszter vizsgálatot rendelt el a belső ellenőrzési szektor és a rendőrségi igazgatóság számára amiatt, hogy a médiában kapcsolatba hozták a rendőrséget a gyanúsítottal.


Forrás:vajma.info
Tovább a cikkre »