Letartóztatásban a török erőszakoskodó

Letartóztatásban a török erőszakoskodó

A Szegedi Járási Ügyészség letartóztatását indítványozta annak a férfinak, aki szerda hajnalban akart megerőszakolni egy nőt Szegeden.

Hírdetés

A megalapozott gyanú szerint a budapesti tartózkodási hellyel rendelkező török férfi szórakozni érkezett szegedi ismerőséhez. A gyanúsított szerdán, éjjel, az egyik szegedi szórakozóhelyen ismerkedett meg a sértettel, majd onnan 3 óra körül együtt távoztak.

A férfi az ismerőse lakásának lépcsőházában erőszakosan lépett fel a nővel szemben és közölte, hogy szexuális kapcsolatot akar vele létesíteni. Ennek érdekében a férfi a sértett karját megragadva felrángatta őt a lakásba, falnak lökte, majd fogdosni kezdte a nőt. A sértett ellenállt, védekezett, de a férfi tovább erőszakoskodott vele, amelynek az vetett véget, hogy a lakásba hazaérkezett a gyanúsított ismerőse, akinek közbelépésére a nő eltávozhatott a lakásból.

A sértettnek 8 napon belül gyógyuló sérülései keletkeztek.

A szexuális erőszak bűntettének kísérlete miatt indult eljárásban az ügyészség a szökés, elrejtőzés és az eljárás meghiúsításának veszélyére figyelemmel tett indítványt a férfi letartóztatásának egy hónapra történő elrendelésére.

Az ügyészi indítványnak helyt adva a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírója elrendelte a férfi letartóztatását.

A bíróság végzése nem végleges, azzal szemben a gyanúsított és védője a szabadlábon védekezés érdekében fellebbezést jelentett be.


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »