Lesz online jegyértékesítés a Zsivány Egyesre

Lesz online jegyértékesítés a Zsivány Egyesre

Tavaly, Az ébredő Erő előtti roham alatt összeomlott a Cinema City jegyértékesítő rendszere. Állítják: felkészültek.

Hétfőtől lehet jegyet venni a Zsivány Egyesre – írtuk meg péntek reggel a forgalmazó Forum Hungary közlésére hivatkozva. A november 28-i dátum azért is meglepő, mert tavaly, a Star Wars hetedik epizódja esetében már október 19-étől lehetett jegyet vásárolni. A közleményből az is kiderült, hogy a korábbi közléssel ellentétben nem december 15-én, hanem már 14-én este debütál az első önálló Star Wars-film, a világpremier előtt két nappal.

Magyarország legnagyobb mozihálózata, a Cinema City Magyarország is posztolta Facebookra, hogy hétfőtől már lehet jegyet venni, ennél többet azonban nem árultak el. Nem csoda, hogy az érdeklődő kommentelők elárasztották hozzászólásaikkal a Cinema Cityt. Egyikük azt tudakolta, hogy lehet-e online jegyet venni, más az iránt érdeklődött, mikor nyitnak hétfőn a pénztárak, és egy adott plázában másik moziba tud-e tikettet vásárolni. Ám hivatalos válasz nem érkezett.

Éppen ezért felhívtuk a Cinema City ügyfélszolgálatát, ahol elárulták: hétfőn, 0.01-kor indul a jegyértékesítés, azaz online is megválthatjuk belépőnket a Zsivány Egyesre. Ez azért meglepő, mert tavaly, Az ébredő Erő esetében meggyűlt a baja a nagy érdeklődéssel a Cinema Citynek (és a Corvin Mozinak): lehaltak a szerverek, sokan csak visszaigazolást kaptak vásárlásukról, de jegyet nem. Ők végül visszakapták pénzüket és egy ajándék filmplakáttal vigasztalódhattak, de jegyet személyesen kellett venniük.

„Fel vagyunk készülve”

– válaszolta az ügyfélszolgálatos hölgy arra a kérésünkre, hogy ezúttal bírni fogják-e a szerverek. „Mi sem tudjuk” – ezt viszont már arra reagálva mondta, hogy mely mozikban lesz eredeti nyelvű, magyar feliratos vetítés. Az biztos, hogy lesz ilyen, ezt hétfői megkeresésünkre – amikor azt még nem közölték, mikortól lehet jegyet venni – a Forum Hungary árulta el. Az ügyfélszolgálaton azt mondták, még nem tudják pontosan, hogyan alakul a Zsivány Egyes vetítési programja.

Amit még tudni: a Gareth Edwards rendezte alkotás 12-es karikát kapott, így a Halálcsillag terveinek megszerzéséről szóló Zsivány Egyes jó eséllyel tényleg nem lesz olyan komor háborús film, mint amilyennek eredetileg tervezték. A film főbb szerepeiben Felicty Jonest (Jyn Erso), Mads Mikkelsent (Galen Erso), Forest Whitakert (Saw Gerrera) és Ben Mendelsohnt (Orson Krennic igazgató) látjuk majd, de felbukkan benne Darth Vader is, akinek ezúttal is James Earl Jones kölcsönözte a hangját. A film zenéjét Michael Giacchino szerezte.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »