Lépcsőházi disznóölés – FEL KELL ZÁRKÓZNI!

A miskolci Avasi lakótelep sok furcsaságot megélt már, de olyat, mint ami legutóbb történt, még nemigen – disznót vágtak az egyik lépcsőházban. A városszerte beszélt történet szerint az egyik “család” babakocsiban vitte a házhoz a süldőt, majd felcipelték a hatodik emeletre, aztán a lépcsőházban megkezdődött a munka, a folyosó csupa vér volt, ami a hatóságnak is tudomására jutott

Magyar Menedék - Badiny

A rendőrjárőr emberölés gyanújával rohant a helyszínre, de hál’ istennek lyukra futottak. Mert csakugyan vér folyt a lépcsőházban, de nem annyi, és nem embertől, hanem disznótól származott.

A folyosó végén lakó család ugyanis a városszéli rokonoktól kapott ajándékba egy fél sertést, de ott nem állt módjukban szétszedni, hazatolták hát egy babakocsiban, s nekiálltak trancsírozni a hatodik emeleten. Közben persze egy kis itóka is fogyott, meg hát nem is igazán értettek a sertés szétszedéséhez, így valóban fröccsent a vér, de az szemenszedett hazugság, hogy a lépcsőházban is perzselték volna meg a sertést. És az se igaz, hogy egy rendes vágóhídnyi mocskot hagytak volna maguk után – a rendőrök megérkeztekor már javában takarítottak. De hogy a gyerekkocsit miképp tették rendbe, arról nem szól a fáma.

szabadföld


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »