Lengyel ellenfelet kapott a fehérvári csapat

Az EHF-kupa első fordulójában a férfiaknál a Csurgó a norvég Bodo HK, a nőknél a Fehérvár a lengyel Vistal Gdynia együttesével találkozik.

Az Európai Kézilabda-szövetség bécsi központjában kedden készítették el az első és a második forduló párosítását, a Csurgó továbbjutása esetén a bajnokok ligája második sorszámú selejtezőtornájának negyedik helyezettjével játszik majd, a Fehérvár a román HCM Romannal kerülhet össze.

A férfiaknál a Balatonfüred csak a második fordulóban csatlakozik a mezőnyhöz, a Balaton-partiak a macedón RK Prilep és a svájci Pfadi Winterthur párharcának győztesével találkoznak.

A nőknél az Érd és a Debrecen is pihen az első fordulóban, a másodikban előbbi a francia Issy Paris Hand és a svájci LC Brühl párharcának továbbjutójával, utóbbi pedig a szintén francia Nantes és a portugál Alavarium összecsapásának győztesével mérkőzik meg.

A női címvédő Dunaújváros a novemberi harmadik fordulóban lesz majd csak érdekelt, akárcsak a férfiaknál a Tatabánya.

A férfiaknál az első fordulóban szeptember 3–4-én rendezik az első mérkőzéseket, a visszavágókat pedig egy héttel később. A második forduló október 8–9-én és 15–16-án esedékes.

A nőknél az első forduló első mérkőzéseit szeptember 10–11-én, a visszavágókat egy héttel később rendezik. A második fordulós mérkőzésekre október 15–16-án, valamint egy héttel később kerül sor.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »