Lemondott a törökszentmiklósi jobbikos alpolgármester – az ok: bizalmatlanság

Fejes Tibor, a döntően jobbikos vezetésű Törökszentmiklós alpolgármesterének közleménye:

A 2014. októberi önkormányzati választásokat követően Polgármester Úr (Markót Imre, Jobbik – a szerk.) felkérésére és jobbikos képviselő társaim egyhangú támogatásával lettem alpolgármester. Az eltelt szűk másfél év közös munka alatt azonban bizalmatlanság alakult ki velem szemben.

Éppen ezért meghoztam azt a döntést – előtérbe helyezve Törökszentmiklós fejlődésének fontosságát, melyet csak összefogással és kellő alázattal lehetséges véghezvinni -, hogy alpolgármesteri megbízatásomról – az önkormányzati képviselőségem kivételével – 2016. április 30-val önként lemondok.

Szeretném leszögezni, hogy sem az eddig elvégzett alpolgármesteri munkámban, sem a magánéletemben nem történt olyan változás, amely indokolta volna döntésem. A bizalmatlanság okait pedig sem most, sem a későbbiekben, semmilyen fórumon nem kívánom részletezni.

Továbbra is ellátom töretlen hittel és legjobb tudásom szerint az 1-es számú választókörzet képviseletét, a Jobbik Magyarországért Mozgalom Jász-Nagykun Szolnok megyei elnökségének alelnöki munkáját és folytatom a Jobbikban végzett kabineti munkásságom.

Törökszentmiklós, 2016. április 25.

(Forrás: Fb)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »