Lelőttek egy 17 éves lányt, a világbajnok focista azt kéri, senki ne menjen az olimpiára

SportBrazília

Azt javaslom, hogy aki Brazíliába tervez utazni, maradjon otthon. Az életüket veszélyeztetik azzal, ha idejönnek – írja Rivaldo, a brazil labdarúgó-válogatott korábbi sztárja Instagram-oldalán.

 A világbajnok focista arra reagált így, hogy egy 17 éves lányt lelőttek a városban. A focista az egészségügyet és a politikusokat is szidta.Augusztus 5. és augusztus 21. között rendezik meg a XXXI. nyári olimpiai játékokat Brazíliában. A rendezvény szervezése körül több probléma is akadt, most egy volt válogatott focista, Rivaldo figyelmeztet arra, hogy ne jöjjenek az emberek az országba – írja a Faktor.

Rivaldo Instagram-bejegyzése azt követően jelent meg, hogy a 17 éves Ana Beatriz Pereira Fradét szombat reggel lelőttek a riói reptér és az olimpia helyszíneit összekötő autópálya szakaszán.

“Reggel egy 17 éves lányt gyilkoltak meg a bűnözők Rióban. Az ehhez hasonló tragédiák túl gyakoriak az országban. Azt javaslom, hogy aki Brazíliába tervez utazni, maradjon otthon. Az életüket veszélyeztetik azzal, ha idejönnek. A kórházban nincs megfelelő ellátás, és a politikai helyzet is kaotikus. Kizárólag Isten tudja megváltoztatni a helyzetet” – írja Rivaldo.

View the full image View the full image Forrás: Faktor.hu


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »