Lehallgatókészülék kerülhetett a migránspárti civilek Szentkirályi utcai irodájába

Lehallgatókészülék kerülhetett a migránspárti civilek Szentkirályi utcai irodájába

„Az elmúlt napokban gyanúsnak tűnő készüléket találtunk az irodánkban, amely a távközlési vezetékeket, többek között a wifit fogta közre, a más funkciót ellátó kábel árnyékoló doboz helyett” – írta az Eötvös Károly Közpolitikai Intézet facebookos közleményében.

Az Eötvös Intézetet a Soros Alapítvány hozta létre 2003-ban. Az intézet a menekülteket nyilatkozataiban minduntalan támogatta: Menekültek elleni gyűlöletkampányról beszélt, nem csak a kormány, de még az LMP középutasabb migránspolitikáját is elítélte.

Nagyon érdekes az, hogy Somody Bernadette, az intézmény igazgatója elmondta, hogy azután határozták el az átvizsgálást, hogy a kormány bejelentette, a civilekről szóló titkosszolgálati anyagok vannak a birtokában.

Az intézmény a megtalált, gyanús szerkezetet egy anonimitást kérő szakértővel megvizsgáltatta, aki azt mondta, hogy szerinte olyan nehezen beszerezhető, egyedi kialakítású készülékről van szó, amely adattovábbításra alkalmas.

Mint az ismeretes Lázár János a közelmúltban azt fejtegette, hogy a migránsokat segítő civileket a magyar származású amerikai befektető, Soros György támogatja. A Miniszterelnökséget vezető miniszter azt mondta, hogy „természetesen vannak olyan titkosszolgálati jelentések, amelyek alapján ez az állítás direktbe is bizonyítható, de ezek értelemszerűen nem publikusak.” Orbán Viktor a Kossuth Rádióban hozzátette, hogy szerinte ezek a civilek akaratlanul is kiszolgálják az embercsempészeket.

(A baloldali képen lévő szerkezet az, amiről a posztban szó van, erre szurokszerű anyagot öntöttek, alatta különböző áramkörök találhatók. A jobboldali kép pedig azt ábrázolja, hogy hogyan kellene kinéznie egy kábel árnyékoló készüléknek.)
 


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »