Legyen tánc: újra felfüggesztették a gödi polgármestert

Folytatódik a gödi testületben kialakult ellenségeskedés a momentumos polgármester és a többi párt képviselője között: az Azonnali szerint kedden többször is meg kellett szakítani a testületi ülést, amin újabb 30 napra felfüggesszék a momentumos polgármestert, Balogh Csabát.

A civilekből és/vagy politikai aktivistákból álló nézők közül többen árulóztak, így tiltakozva a momentumos polgármester felfüggesztése ellen.

Végül sikerült megszavaztatni a képviselő-testülettel Balogh Csaba újabb felfüggesztését és így egy újabb fegyelmi eljárás indítását.

Hírdetés

Gödön abból robban ki botrány, hogy a momentumos polgármester, Balogh Csaba lefokozta LMP-s és DK-s alpolgármestereit, amit az érintettek az összefogás elárulásának véltek. Később a DK egy hangfelvételt mutatott be, ami alapján a momentumos városvezető egy fideszes képviselőt is lehetséges alpolgármesternek ajánlott.

Az ellenzéki pártok igyekeznek elérni, hogy a gödi eseményekből ne legyen országos ügy: Gyurcsány Ferenc szerint a történtek nem lesznek hatással a 2022-es választásokra, a Jobbik pedig felszólította a feleket, hogy fejezzék be egymás támadását és a Fideszre koncentráljanak.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »