Leány- vagy legénybúcsú limuzinnal? Igen! (x)

Leány- vagy legénybúcsú limuzinnal? Igen! (x)

A leány- és legénybúcsúk nagyon népszerű események Magyarországon, amelyeken a menyasszony és a vőlegény barátaik társaságában ünneplik meg az utolsó szabad éjszakájukat, mielőtt összeházasodnának. Ezen az estén a középpontban a szórakozás áll, de ez mindenkinek mást jelent. 

Mivel közlekedjünk a leány- vagy legénybúcsú alatt?

A leány- és legénybúcsúk egyik legnépszerűbb kiegészítője a limuzinbérlés. Ennek több előnye is van. Először is, a limuzin biztosítja a kényelmes utazást a különböző helyszínek, szórakozóhelyek között, így nem kell taxival vagy saját autóval közlekedni. Ha limuzint szeretnétek bérelni az eseményre, a VIP Limuzin limuzinjai kiváló választást jelenthetnek.

Másodszor, a limuzin luxuskörnyezetet biztosít, ami nagyon jó hangulatot teremt az ünnepléshez. Harmadszor, a limuzin sofőrje általában ismeri a helyi szórakozóhelyeket, így a segítségével könnyen megtalálhatjuk azt a helyet, ahol a legjobban eltölthetjük az időnket. 

További előnye a limuzinbérlésnek, hogy a menyasszony és a vőlegény közös barátaik társaságában utazhatnak, így a hangulat még jobb lesz. Ráadásul a limuzinban elég hely van a barátoknak, így nem kell szétszóródni több autóban.

Hogyan szórakozzunk igazán jól?

Hírdetés

Ezen események lényege tipikusan az önfeledt szórakozás és a barátokkal való együttlét. Ennek érdekében sokan szerveznek különböző programokat, például táncos esteket, kocsmázást, kiruccanást egy kalandparkba vagy szabadulószobába, extrém esetben külföldi utazást.

A barátok általában vicces feladatokat találnak ki, amelyek a menyasszony vagy a vőlegény jellemzőinek és szokásainak kiparodizálásával állnak összefüggésben. Néhány ötlet a vicces feladatokra:

  • A menyasszonynak vagy a vőlegénynek olyan ruhát kell felvennie, amely nem illik hozzájuk, és így kell közlekedniük a városban. Tetézhetjük a jókedvet, ha a limuzin tetőablakán kell kibújnia az ünnepeltnek a vicces ruhájában.
  • A menyasszonynak vagy a vőlegénynek össze kell gyűjtenie a legtöbb aláírást/matricát/puszit, bármit a városban.
  • Kitalálhat a batári társaság különböző teszteket, például “mennyire ismered a párodat” jeligére. Ebben az esetben a menyasszonynak és a vőlegénynek egymásról kell kérdéseket megválaszolnia. Ha a válasz helyes, a barátok isznak, ha hibás, akkor az ünnepelt.
  • Minél mozgalmasabb programot tervez a baráti társaság, annál hasznosabb, ha a különböző helyszínek között könnyen lehet közlekedni, erre pedig nincs is jobb megoldás a limuzin bérlésénél.

    Hogyan és mikorra foglaljunk limuzint?

    A népszerű időszakokban gyorsan elkapkodják a limuzinokat, így érdemes jóval az esemény előtt foglalni, hogy biztosan legyen még elérhető autó. Próbáljunk olyan időszakot választani, amikor nem olyan nagy a forgalom a városban, így könnyebben eljuthatunk egyik helyszínről a másikra.


    Forrás:alfahir.hu
    Tovább a cikkre »