Lázár képtelenségnek tartja, a DK nem hisz neki

Lázár képtelenségnek tartja, a DK nem hisz neki

A magyarok nagy képzelőerejének tulajdonítja a győrújfalui polgármester népszavazási kampányát a kancelláriaminiszter. A településvezető azzal biztatja részvételre a helyieket, hogy ha sokan elmennek szavazni, akkor az a jövőbeni uniós pályázatoknál kifizetődik. A DK az európai csalásellenes hivatalhoz fordult.

Egy levelet kaptak a győrújfalui lakosok, amelyben a polgármester az október 2-i népszavazáson való részvételre buzdítja őket. Nagy Imre Attila azt írta: jobb esélyei lesznek a településnek a különböző pályázatokon, ha magas lesz a részvétel a népszavazáson.

„Ha nagyon sokan elmegyünk szavazni, és adj Isten, hogy nagyon sokan elmenjünk szavazni Győrújfaluról, akkor lesz még egy adu a kezembe, amit a megfelelő időbe, a megfelelő helyen elő fogok húzni a szürkeállományomból. Ennyi, nem több, és aki ettől többet gondol az félre akar beszélni valamit” – jelentette ki Nagy Imre Attila polgármester.

Lázár János képtelenségnek tartja felvetést.

A DK azonban nem hisz a miniszternek, szerintük a győrújfalui polgármester szórólapja nyilvánvalóvá tette, hogy Magyarországon pártpolitikai alapon osztják az uniós pénzt, ezért az európai csalásellenes hivatalhoz fordultak.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »