László Csabával csak „ijesztgettek”, de azonnal leülne a válogatott kispadjára

„Sok pozitív visszajelzést kaptam, de konkrétan nem tárgyaltam az MLSZ vezetőivel. Már Dárdai Pál kinevezése előtt velem ijesztgettek, az elején még nagyon beleéltem magam, de azóta már reálisan nézem a dolgokat, és a legutóbbi választás előtt már nem is vettem komolyan a pletykákat. Természetesen, ha tényleg ajánlatot kapnék, magyar emberként ezt a legnagyobb megtiszteltetésnek tartanám, és azonnal rábólintanék” – nyilatkozta a pozsonyi Új Szónak László Csaba, mint a felvidéki Dunaszerdahelyi AC korábbi vezetőedzője, aki továbbra is figyeli a DAC eredményeit.

Az ötvenhárom esztendős szakember november elejétől a most a skót másodosztály második helyén álló Dundee United labdarúgócsapatát irányítja. Kiderült, keresték a román élvonalba idén feljutott, magyar hátterű Sepsi OSK-tól is: „A skót klubon kívül két konkrét ajánlatot kaptam. Az egyik a román élvonal újoncától, az erdélyi sepsiszentgyörgyiektől érkezett, a másik pedig az erdőháti senicaiaktól. Bevallom,

Hírdetés

székely edzőként sokat hezitáltam a sepsiszentgyörgyiek felkérésén,

szerettem volna segíteni a kiesőzónában álló csapatnak, csakúgy, mint egy éve ezt a DAC-nál is sikeresen megtettem. Végül a Skóciában élő családom miatt a Dundee Unitedet választottam, és 2019 júniusáig szóló szerződést írtam alá. Egyébként vonzó volt a senicai megkeresés is, a tulajdonosváltás előtt álló egyesület jövendő osztrák mecénása tárgyalt velem.”

Nagy-Britanniában nem áll le a foci az ünnepek alatt, de László Csaba azt mondja, ez normális. „Annak idején a Hearts edzőjeként is fontos meccseket játszottunk december végén, illetve január elején. Ezúttal is így lesz, 23-án a Livingstont fogadjuk, 29-én pedig a legnagyobb riválisnak számító St. Mirren otthonában lépünk pályára. Majd január másodikán a sereghajtó Brechint látjuk vendégül.”

 


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »