Láng Zsolt: kivel tárgyalt Bajnai Gordon?

Láng Zsolt: kivel tárgyalt Bajnai Gordon?

Láng Zsolt az MTI-hez szombaton eljuttatott videójában azt mondta: „két hete nem kapunk válaszokat a városháza eladása körüli botrány részleteiről”. Karácsony Gergely főpolgármester és a baloldali politikusok „vagy hallgatnak, vagy össze-vissza beszélnek.”

Láng Zsolt – archív

Hírdetés

A fővárosi Fidesz frakcióvezetője a városháza eladása körüli botránnyal kapcsolatban a többi között arra vár választ Karácsony Gergely főpolgármestertől, hogy az ügyben a városvezetésből „kivel tárgyalt Bajnai Gordon” korábbi miniszterelnök.

Láng Zsolt az MTI-hez szombaton eljuttatott videójában azt mondta: „két hete nem kapunk válaszokat a városháza eladása körüli botrány részleteiről”.
   
Karácsony Gergely főpolgármester és a baloldali politikusok „vagy hallgatnak, vagy össze-vissza beszélnek” – tette hozzá.
   
Úgy folytatta: mindeközben napról napra súlyos állításokat tartalmazó hangfelvételek látnak napvilágot.

Láng Zsolt szavai szerint az eddigi kérdéseiken túl arra várnak választ Karácsony Gergelytől és Bajnai Gordontól, hogy „kivel tárgyalt a főváros vezetéséből Bajnai Gordon”, továbbá „ki az, aki jóval felette áll Barts Balázsnak, a Fővárosi Vagyonkezelő vezérigazgatójának”.
   
Láng Zsolt arra is feleletet vár, hogy működik-e jutalékrendszer a fővárosi önkormányzatnál, és ha igen, ki működteti azt, és „ki van benne?”.
   
„Ne meneküljenek el a válaszok elől, a budapestieknek joguk van tudni az igazságot!” – szólította fel a két baloldali politikust a Fidesz fővárosi frakcióvezetője.
 


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »