Lakásában lepték meg a drogdílert a zsaruk, társát még keresik (fotó)

Lakásában lepték meg a drogdílert a zsaruk, társát még keresik (fotó)

Lakásában lepték meg a drogdílert a zsaruk, társát még keresik (fotó)

Az újbudai rendőrök elfogtak egy 31 éves kábítószer-terjesztőt, társa, Szenczi Norbert ellen elfogatóparancsot bocsátottak ki.

Hírdetés

A BRFK XI. kerületi Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem bűntett miatt folytat nyomozást a 31 éves budapesti P. Lóránt, valamint társa, Szenczi Norbert ellen.

Az újbudai nyomozók 2019. február 8-án, egy budapesti lakásban tartottak kutatást. A rendőrök P. Lóránt lakhelyén 366,5 gramm kábítószergyanús növényi származékot, 136 darab extasytablettát és por állagban 440 gramm amfetamint találtak. A nyomozók a kábítószerek mellett a drog méréséhez használt digitális mérleget, mobiltelefonokat és 660 500 forintot is lefoglaltak.

A kutatást követően P. Lórántot a kerületi rendőrkapitányságra előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták, és őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Az üggyel összefüggésben a további adatgyűjtéseknek és nyomozati cselekményeknek köszönhetőn a nyomozók beazonosították P. Lóránt társát, a fotón látható Szenczi Norbertet, és ellene kábítószer-kereskedelem bűntett miatt elfogatóparancsot adtak ki.    

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a fényképen látható Szenczi Norbert tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén. ?


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »