Labdarúgó NB II – Több pozitív koronavírus-teszt a Debrecennél és a Siófoknál

Több koronavírusteszt pozitív lett a labdarúgó NB II-ben éllovas DVSC-nél, illetve a BFC Siófoknál.

Hírdetés

A hajdúsági klub honlapjának bejelentése szerint a szerdai, Kaposvár elleni mérkőzés előtt hétfőn vetették alá vizsgálatnak a játékosokat, stábtagokat és dolgozókat. A keddi értesítés szerint többeknek pozitív lett a tesztje: a DVSC a hatályos szabályozást maximálisan alkalmazva elkülönítette az érintetteket, akik panaszmentesek. A csapat az előírásoknak megfelelően a negatív tesztet produkálókkal utazik Kaposvárra a szerdán 16.30-kor kezdődő bajnokira.
   
Kedd este a szintén másodosztályú Siófok honlapja arról számolt be, hogy keretében négy, “többségében fiatal játékosnál” hozott pozitív eredményt a tesztelés. A Balaton-parti együttes szintén kiemelte, az egészséges labdarúgókkal a terveknek megfelelően lejátsszák szerdán 19 órától az Ajka elleni, idegenbeli összecsapást.
   
Az MLSZ hétfőn Twitteren közölte, hogy az elnökség döntése értelmében már a hétközi fordulótól szigorúbb járványügyi előírások mellett rendezik a bajnoki fordulókat a másodosztályban. A bejegyzés kiemelte: Debrecenben már a vasárnapi, Ajka elleni mérkőzésen is ügyeltek az egészség fokozott védelmére.
 


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »