Labdarúgó NB I – Kisvárdán győzött a Puskás Akadémia

A Puskás Akadémia 1-0-ra nyert a Kisvárda vendégeként a labdarúgó NB I 24. fordulójának keddi nyitómérkőzésén.

    A várdaiak sorozatban harmadik bajnoki találkozójukat veszítették el, míg a tabella második helyén álló felcsúti együttes idegenben egymás utáni negyedik sikerét aratta.

    NB I, 24. forduló:

Kisvárda Master Good-Puskás Akadémia FC 0-1 (0-1)

Kisvárda, zárt kapuk mögött, v: Bogár

Hírdetés

    gólszerző: Knezevic (39.)

    sárga lap: Viana (9.), Prenga (70.), illetve Spandler (55.)

    Kisvárda:
   
Minca – Melnyik, Ene, Prenga, Zlicic – Hej (Leoni, 76.), Ötvös – Navratil (Sassá, 64.), Karabeljov (Camaj, 77.), Kovácsréti (Bumba, 64.) – Viana (Horváth Z., 68.)

    Puskás Akadémia:
   
Tóth B. – Spandler, Nunes, Meissner, Deutsch – Van Nieff, Urblik – Slagveer, Knezevic (Corbu, 78.), Komáromi (Kiss T., 65.) – Mance (Plsek, 84.)

Nem túl nagy iramban, óvatoskodó játékkal kezdődött a mérkőzés, melynek első 20-25 percében a vendégek tűntek aktívabbnak, de igazán komoly gólhelyzetbe egyik fél sem került. A szünet előtt nem sokkal aztán előnyhöz jutott a Puskás Akadémia: az addig túlnyomó részt jól záró várdai védelem lemaradt Knezevicről, aki közelről, éles szögből nem hibázott.
   
Fordulás után annyiban változott a játék képe, hogy az idő előre haladtával a felcsútiak egyre inkább feladták a támadások lehetőségét, és elkezdtek átállni a biztos védekezésre. A hajrához közeledve ők az eredmény megőrzésére törekedtek, a hazaiaknak pedig a lefújásig egyszer sem sikerült feltörniük a rivális védelmét.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »