Labdarúgó NB I – A Ferencváros egy góllal győzött Fehérváron

A bajnoki címvédő vendég Ferencváros 1-0-ra legyőzte a MOL Fehérvár FC-t szerdán, a labdarúgó OTP Bank Liga 2. fordulójából elhalasztott mérkőzésen.

Győzelmével az FTC feljött a tabella második helyére, míg a Fehérvár – utolsóként a mezőnyben – elveszítette veretlenségét.
 
NB I, 2. forduló: MOL Fehérvár FC – Ferencvárosi TC 0-1 (0-0)

MOL Aréna Sóstó, 6006 néző, v.: Karakó

Hírdetés

    gólszerző: R. Mmaee (83.)
   
sárga lap: Jallow (50.), Szendrei (53.), illetve Blazic (64.), Nguen (72.), Laidouni (81.)

    Fehérvár:
   
Kovács D. – Nego, Fiola, Rus, Stopira, Heister – Szendrei, Makarenko – Dárdai, Nikolics, Jallow (Csoboth 87.)

    FTC:
    
Dibusz – Wingo, S. Mmaee, Blazic, Civic – Laidouni – Zachariassen, Loncar (Besic 79.), Nguen (Gavric 85.), Uzuni – R. Mmaee

A mérkőzés első félórájában a Ferencváros birtokolta többet a labdát, a Fehérvár biztos védekezésből próbált gyorsan az ellenfél kapuja elé érni. A folytatásban kiegyenlítetté vált a játék, de a kapukra egyik csapat sem jelentett igazi veszélyt.
   
Fordulást követően kezdeményezőbb lett a Vidi, miközben a Fradi sem adta fel a támadásokat. Mindkét kapus nagy védésekkel őrizte kapuját a góltól: Dárdai lövését Dibusz, Uzuni ziccerét Kovács védte bravúrral. A hajrához közeledve megszerezte a vezetést a Ferencváros, Ryan Mmaee egy szöglet után fejelt a fehérvári kapuba, ezzel el is döntve a találkozót. (FOTÓ)
 


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »