Kutyáját uszította áldozatára a 67 éves rabló

Kutyáját uszította áldozatára a 67 éves rabló

Kutyáját uszította áldozatára a 67 éves rabló

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi Rendőrkapitányságán 2020. május 19-én, 10 órakor tett bejelentést egy 56 éves nő, aki közölte, hogy egy órával korábban kirabolták a Városligeti körúton.

Hírdetés

A nő a nyomozóknak elmondta, hogy egy vendéglő előtt sétált, amikor egy férfi odalépett hozzá és ráuszította a kutyáját. Az állat a nőt megpróbálta megharapni, gazdája pedig ez idő alatt letépte övtáskáját, majd elmenekült.

A zuglói rendőrök a bejelentő által megadott személyleírás alapján megkezdték a férfi forró nyomon üldözését, amelynek eredményeként 11 óra 15 perckor, a Nagymező utcában felismerték a 67 éves A. Jánost és elfogták. A járőrök a férfinél megtalálták a sértett övtáskáját, amit a nőnek visszaadtak. A rendőrök a férfi német juhász keverék kutyáját gazdája előállítását követően ideiglenesen állatmenhelyen helyezték el.

A BRFK XIV. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói A. Jánost rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták és – őrizetbe vétele mellett – előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.   


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »