Kunhalmi: Ugyanazt csinálja a Fidesz a Ligetnél, mint az NVI-nél

Kunhalmi: Ugyanazt csinálja a Fidesz a Ligetnél, mint az NVI-nél

Méltányosságot és emberséget vár a kormánytól az MSZP a Liget-projekt ügyében – jelentette ki Kunhalmi Ágnes a Hír TV reggeli műsorában.

A szocialista párt budapesti elnöke ugyanakkor párhuzamot vont a Nemzeti Választási Irodánál és a Ligetben történt atrocitások között, annak ellenére, hogy korábban többen is cáfolták, hogy ugyanazok a biztonsági emberek lettek volna jelen mindkét helyszínen. A szocialista politikus szerint a Fidesz áll az erőszakos fegyelmezés mögött.

„Nem az egyes emberekről beszélek, ilyet nem is tehetnék, mert bizonyítani se tudom, még hogyha saját szememmel láttam ezeket az embereket a választási irodánál és hogy kik voltak a Városligetnél. Jellegében azt mondom, hogy ugyanaz a szervezett erőszak jelenik meg, ugyanazt az eszközt használja a Fidesz azokkal szemben, ha már minden eszköz elfogyott, akkor ugyanezeket az erőembereket. Hogy fordulhat elő, hogy nem tudjuk, kik ezek az emberek, de mégis rendőröket utasítanak és a szemünk láttára vernek meg tüntetőket” – mondta Kunhalmi Ágnes.

Tekintse meg a teljes interjút:


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »