Kulturális Eseménynaptár 2019 – Felhívás

Romániai Magyar Demokrata Szövetség Ügyvezető Elnöksége, Communitas Alapítvány és az Erdélyi Magyar Közművelődési Egyesület, az elmúlt évekhez hasonlóan, a 2019-es esztendő elején is kiadja a kulturális eseménynaptárt.

 Felkérjük a romániai magyar civil szervezeteket, hogy 2018. november 30-ig küldjék el a jövő évre tervezett kulturális rendezvényeik adatait. A kiadványt szeretnénk december közepéig nyomdába küldeni annak érdekében, hogy január elején már megjelenhessen.  Kérjük, tartsák be a határidőt.

A kiadványt továbbítani fogjuk a jelentősebb belföldi és külföldi civil szervezeteknek, intézményeknek, támogatóknak, akik figyelemmel kísérik a romániai magyar kulturális életet. Az aktuális kulturális eseménynaptár elérhető digitális formában ITT.

Hírdetés

Az eseménynaptár megszerkesztéséhez a következő adatokra van szükségünk, magyar és román nyelven (Excel táblázat formájában):

A kiadvány könnyebb és gyorsabb szerkesztése érdekében kérjük, hogy használják a digitális űrlapot, amely elérhető ITT! Az excel táblázatot pedig nevezzék át az egyesület/szervezet nevére a következő módon: egyesuletneve_2019.xls.

Kérjük, hogy a lehetőségekhez mérten jó minőségű digitális vagy hagyományos, 2018-ban készült fotókat is mellékeljenek, amelyekhez csatoljanak rövid képaláírást. Ezekből megjelenik egy válogatást az Eseménynaptárban.

A kitöltött táblázatot kérjük digitális formában eljuttatni a kulturalisfoosz@rmdsz.ro címre. További információkat e-mailben vagy telefonon kérhetnek, a következő telefonszámon: 0743-937564, munkanapokon 9-17 óra között. Kapcsolattartó személy: Szabó Mónika. (RMDSZ-sajtóközlemény)


Forrás:erdely.ma
Tovább a cikkre »