Különösen veszélyes bűnözőt tartóztattak le Ungváron

A férfit már többször elítélték gyilkosságért, rablásokért és erőszakos viselkedésért. A rendőrök Ukrajna több régióiban is körözték a bűnözőt.

A 34 éves donyecki lakosú fiatalember Kárpátalján, Ungváron rejtőzködött. A támadó albérletben lakott, lakóhelyét többször megváltoztatta. Szerencsére a büntetett előketű férfi nem sokáig tartózkodott Kárpátalján, fegyverarzenálját tekintve valószínűleg nem pihenni jött a megyébe – írja a Mukachevo.net.

“A rendőrök az ungvári lakosokhoz fordulnak, hogy legyenek éberek, és óvakodjanak a gyanús emberektől. A fegyveres, különösen veszélyes elkövető könnyen bérelt lakást Ungváron. Ezekben a nehéz időkben Ukrajnában a polgároknak tisztába kell lenniük azzal, hogy a gyanús, furcsán viselkedő személyek esetén forduljanak a bűnüldöző hatóságokhoz.” – jelentette a kárpátaljai rendőrkapitányság sajtóosztálya.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?:Letartóztattak egy bűnözői csoportot, akik a magányos idősektől vették el a lakásokatMoszkal: Bűnöző ellenőrzi a vámszolgálatot KárpátaljánDobozba zárta lánya fejét, úgy erőszakolta meg a gyereket az ország legkegyetlenebb bűnözőjeRovatok: KékfényTelepülés: Ukrajna›Kárpátalja›Ungvári járás›UngvárCímkék: kékfény, bűnügy, bűnöző, Kárpátalja, Ukrajna, ukrajnai hírekForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »