Különös panasszal hívta a mentők vonalát egy fiatal nő vasárnap hajnalban

A segélykérő története még pénteken kezdődött, amikor is új cipőt vásárolt egy szombati bulira. A buli ugyan jól sikerült, de az új lábbeliben való tánc, az esemény végére nem bizonyult jó ötletnek – írja Facebook-oldalán az Országos Mentőszolgálat.

A nő azért kért segítséget, mert annyira feltörte a lábát az új cipő, hogy még a buli hevében megszabadult tőle és cipő nélkül, feltört lábbal, pénz nélkül nem bírt haza menni.

A fiatal telefonján nem volt kimenő hívás, így a mentők ingyenesen hívható száma bizonyulhatott a legjobb megoldásnak. Bár a mentős azt hitte, hogy valamilyen ízetlen tréfáról van szó, mégis azonnal segített a fiatal lánynak. Elkérte a szülők telefonszámát és értesítette őket, milyen helyzetbe került a lányuk.

Valószínűleg ők is telefonbetyárt sejtettek a hajnali telefonhívás mögött, de felhívták a bajba jutottat és elindultak érte. A feltört lábú lányt végül szülei, (stabil állapotban) szállították otthonába. Az eset után az édesapa hálásan köszönte meg a mentésirányító empátiáját, aki élete legabszurdabb segélykéréseként aposztrofálta az esetet – írják.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »