Különleges mérkőzés vár Cristiano Ronaldóra

Ma este kilenc mérkőzést rendeznek a labdarúgó-Bajnokok Ligájában. Pótolják a kedden elmaradt manchesteri mérkőzést, pályára lép a Real Madrid, és várhatóan Nikolics Nemanja is.

Különleges mérkőzés vár a címvédő Real Madrid legnagyobb sztárjára a Bajnokok Ligája ma esti összecsapásán. Cristiano Ronaldo korábbi klubja, a lisszaboni Sporting ellen léphet pályára a Bernabéu stadionban. „Ez biztosan furcsa pillanat lesz Ronaldo számára, hiszen ez az a klub, ahol felfedezték. Biztosan élete egyik különleges találkozója lesz. Ugyanakkor tudom, hogy Cristiano profi labdarúgó, és az érzelmei ellenére a maximumot fogja kihozni magából a pályán” – mondta Zinédine Zidane, a királyiak vezetőedzője.

A Sporting egy év szünet után tért vissza a BL főtáblájára, és rögtön a címvédő ellen kezd. „Tiszteljük a Real Madridot, de nem félünk tőle. Szerintem ez az elmúlt évek legjobb Realja. Az utóbbi néhány évben mindig a legjobb játékosok alkották a csapatot, ennek volt köszönhető az erejük, de most nemcsak a legjobb játékosok vannak a Realnál, hanem egy nagyszerű edző is, aki remekül összerakta a csapatot, és mindenki tudja a dolgát. Most összhangban van a játékosok kvalitása és az edző ideológiája” – nyilatkozta Jorge Jesus, a lisszaboni egyesület mestere.

Az F csoport másik mérkőzésének magyar vonatkozása is van: a Legia Warszawa – Nikolics Nemanjával a soraiban – a Borussia Dortmund csapatát fogadja.

A mérkőzések 20 óra 45 perckor kezdődnek.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »