Különjáratokat indít az Untold

Idén a tavalyinál „korábban” kezdődik az immár másodízben szervezendő kolozsvári Untold elektronikus zenei fesztivál, ha tekintetbe vesszük, hogy az augusztus 4. és 7. közötti rendezvénysorozat szervezői külön autóbuszos és repülőgépes járatokat indítanak a résztvevők számára – számol be a kronika.ro.

Egy The Cloud Rider elnevezésű 747-es Boeing repülőgépet bocsájtanak az érdeklődők rendelkezésére: a 140 férőhelyes „partigép” augusztus 4-én 00:10-kor indul a bukaresti Otopeni repülőtérről, visszafelé pedig augusztus 7-én 02:10 órakor a kolozsvári Avram Iancu repülőtérről. A Bukarest-Kolozsvár oda-vissza út összesen 300 euróba kerül.

Nemcsak a repülni vágyókról, hanem a biztonságosabb körülményeket kedvelő fesztiválozókról sem feledkeztek meg a szervezők. Őket a The Tarmac Eaternek elnevezett buszok juttatják el a rendezvényre. A járatokon, amelyek Bukarestből, Temesvárról, Iasi-ból, Konstancáról, Brassóból, illetve Nagybányáról indulnak augusztus 3-5. között, zenés bemelegítőbulit ígérnek, akárcsak a repülőgépen. A jegyek ára a távolság függvényében 130 és 200 lej között mozog. Ugyanezen járművek augusztus 8-án haza is szállítják a résztvevőket. A kampányról a www.untold.com címen, a repülő-, illetve buszjáratokról a http://www.tui-travelcenter.ro/untold oldalon olvashatóak információk.


Forrás:erdely.ma
Tovább a cikkre »