Külföldi sajtó: A Real Madrid és a Juventus már megegyeztek Ronaldo átigazolásáról

Külföldi sajtó: A Real Madrid és a Juventus már megegyeztek Ronaldo átigazolásáról

A külföldi sajtó szerint hamarosan pont kerülhet Cristiano Ronaldo a Real Madriból az olasz Juventusba való  mamutátigazolásának végére.

A spanyol média szerint a Real már elfogadta az olasz bajnok 100 millió eurós ajánlatát, és a felek már meg is egyeztek.

Az olasz Gazzetta dello Sport szerint Ronaldo eddig 28 telefonbeszélgetést folytatott a Juventus elnökével, a Fiat vezér Andrea Agnellivel, és a portugál világsztár az elmúlt napokban rá is bólintott az átigazolásra.

Eddig egyelőre már csak a két klub közti egyezség hiányzott, de ez a legfrissebb hírek szerint már változott. Agnellit a pisai repülőtéren látták, ahogy Görögországba repül, ahol Ronaldo a vb utáni szabadságát tölti.

Hírdetés

Az aranylabda 33 éves tulajdonosa állítólag már a Juve vezetőedzőjével, Massimiliano Allegrivel is egyeztetett.

Ronaldo lehetséges átigazolásáról már jó ideje spekulál a világsajtó. Az egész ügyet lényegében ő maga robbantotta ki a BL-döntő utáni nyilatkozatával, amikor úgy fogalmazott, hogy fantasztikus dolog volt a Real Madridban játszani, amivel közvetve elköszönt a csapattól.

Ronaldónak 2021-ig érvényes szerződése van a spanyol csapattal. A szerződés 1 milliárd eurós kivásárlási árat is tartalmazott, melyet azonban meg nem erősített hírek szerint az elmúlt szezonban 100 millió euróra csökkentettek. A Juventus állítólag 2022-ig érvényes szerződését kínál a világ jelenlegi legjobb labdarúgójának. Ronaldo sajtóhírek szerint évi nettő 30 millió eurót fog keresni.

ČTK/Körkép.sk

Nyitókép: skysports.com


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »