Kubatov távozását követelik a Fradi-szurkolók

Kubatov távozását követelik a Fradi-szurkolók

A Fidesz pártigazgatójának és alelnökének, Kubatov Gábornak a távozását követelik a Fradi szurkolói a Ferencvárosi Torna Club éléről.

A többtucatnyi demonstráló a Hősök terén gyülekezett, onnan a Lendvay utcai Fidesz-székházhoz, majd rendőri biztosítás mellett a Groupama Arénához vonulnak. A tüntetés miatt az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásokra kell számítani. A tüntetők visszautasítják Kubatov Gábor csütörtöki kijelentését, hogy a Fradi-drukkerek mögött a Jobbik állna.

„Én tudom, hogy Kubatov Gábor politikus, ugye az ország vezető pártjának az egyik vezető politikusa, egy politikus klubelnök, de ezzel ellentétben a mi megmozdulásainknak semmi köze a politikához. Mi mindent a Ferencvárosért teszünk, és szeretném elmondani, hogy senki nem irányít minket, senki nem támogat minket politikailag, tehát se a Jobbik, se az MSZP, LMP, senki, tehát mi a politikától teljes mértékben függetlenek vagyunk. Minket a Ferencváros érdekel és nem más” – fogalmazott Hamberger Ádám, a ferencvárosi szurkolók vezetője.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »