Kubatov: a választások tétje, hogy visszafordulunk-e a kudarcos gazdaságpolitikához

Kubatov: a választások tétje, hogy visszafordulunk-e a kudarcos gazdaságpolitikához

Kubatov Gábor, a Fidesz alelnöke azt nevezte az április 3-ai választás tétjének, hogy visszafordul-e az ország egy kudarcos gazdaságpolitikához, a Gyurcsány-korszakéhoz, amelyre megszorítások voltak jellemzők.

A Fidesz alelnöke kedden, Kisbéren tartott választási fórumán kijelentette: Magyarországon a dolgok jobban mennek, mint 12 esztendővel ezelőtt, hozzátéve: “teremtettünk egymillió új munkahelyet, béreket emeltünk és csökkentettük az adókat”.

Kubatov Gábor véleménye szerint “a mostani ellenzék pont ott folytatná, ahol a korábbiak abbahagyták. Pont az a kudarcos gazdaságpolitika jellemezné őket, ami idáig hozzájuk kötődött”.

Emlékeztetett arra, hogy akkoriban csökkentették a nyugdíjakat, béreket vettek el, továbbá emelték a rezsit és az adókat.

Döntő kérdésnek nevezte, hogy “meg tudjuk-e őrizni Magyarország békéjét”, ami – mint hangsúlyozta – csak úgy lehetséges, “ha kimaradunk a háborúból”.

Azt mondta, a baloldal több megnyilatkozása arra utal, hogy Magyarországot belesodornák a háborúba. Katonákat és fegyvereket küldenének a szomszédos országba, ahol több száz ezer magyar él.

Hírdetés

“Amíg a baloldal azt mondja; mocskos Fidesz, mi azt mondjuk; hajrá Magyarország!” – jelentette ki Kubatov Gábor, majd hozzátette, amit mi felépítettünk, ők tönkretennék.

A politikus hozzátette, a háborúval összefüggésben az ellenzék olyan szankciókat is megszavazna, melyek aláásnák az életünket, például a gázellátás miatt.

Kubatov Gábor szólt arról, hogy a szomszédságunkból sokan menekültek Magyarországra és sokan segítenek nekik, ezt mutatja az adományvonalra eddig összegyűlt 725 millió forint. A miniszterelnököt idézve hozzátette: “Magyarország jó ország, jó emberek lakják”.

Czunyiné Bertalan Judit, Komárom-Esztergom megye 3-as számú választókerületének fideszes országgyűlési képviselőjelöltje azt hangsúlyozta, a választáson múlik, hogy Magyarország meg tudja-e védeni eddig elért eredményeit, meg tudja-e őrizni a kiszámíthatóságot, a biztonságot, ami a továbblépés záloga.

MTI


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »