Krízis? – Egyenesen

Adás:
2018. május 25., péntek, 19.00.

Fegyelmi
Eljárást kezdeményezett a Jobbik elnöksége Toroczkai László ellen. Ennek oka, hogy Ásotthalom polgármestere külön platform létrehozását tervezte, ezzel a párt vezetősége szerint megosztottságot szított. Z. Kárpát Dániel elnökségi tagot kérdezzük.

Krízis?
Újabb gazdasági válság közeledtére figyelmeztetnek az elemzők. Kérdés, meddig tartható fenn Magyarországon jelenlegi növekedés. A forint gyengélkedésének okait is elemezzük Csaba László közgazdásszal.

Gyerekgyilkos

Hírdetés

Újabb gyermekgyilkosság sokkolta az országot: Sólyon a 16 éves F. Ferenc egy mindössze 8 esztendős kislányt ölt meg. Mi vár a fiatalkorú elkövetőkre a börtönben, egyáltalán, hogyan jutnak el a gyilkosságig? Két bűnözés-kutatóval, Bolyky Orsolyával és Vig Dáviddal beszélgetünk.

Magyar vándor
Nyugat-európai nagyvárosokban tart összejöveteleket helyi magyarokkal a Momentum. Miért mentek ki és visszatérnek-e migránsaink valaha? Hajnal Miklós, a párt szóvivője érkezik hozzánk.

Sír az út
A menekültválságról és utazásairól írt könyvet a BBC 30 éve Budapesten élő tudósítója. Nick Thorpe a vendégünk.

Téglák
Egyre többször hangzik el immár politikusok részéről is, hogy a Fidesz kottájából játszik az ellenzék egy része. A hét eseményeit elemzi Bodacz Balázs és két politológus vendége: Lakatos Júlia és Ember Zoltán.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »