Kritizálnak! – Reggeli járat

Kritizálnak! – Reggeli járat

Adás:
2016. október 17., hétfő 05.50.

Kritizálnak!
Abszurdnak nevezte Harangozó Tamás szocialista országgyűlési képviselő, hogy a Terrorelhárítási Központ tavalyi tevékenységének sikereit sorolja a zárszámadási törvény javaslata, és szó sem esik benne a Magyarországot megjárt 14 terroristáról. A baloldali politikus szerint a TEK alkotmányos feladataiban csődöt mondott. A honvédelmi és rendészeti bizottság szocialista alelnöke a vendégünk.

A Fidesz az emeletről beszél, közben ég a földszint a Demokratikus Koalíció szerint.
A kormány a háziorvosi praxisok informatikai hátterét fejlesztené. A DK viszont úgy véli, a háziorvosok bérének jelentős emelése nélkül pár hónap alatt összeomolhat az alapellátás. László Imrét, a párt egészségügyi kabinetjének vezetőjét kérdezzük

Már az ELTE is a közöny ellen!

Ismert emberekkel és a börtönkísérletéről elhíresült Zimbardo professzorral indult a Hősök Tere Kezdeményezés az érzéketlenség ellen. Vendégünk Orosz Györgyi, a szervezet ügyvezetője és Orosz Gábor, az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karának adjunktusa.

Lengyelország legmagyarabb városában, Tarnówban ad koncertet az Orfeo Zenekar az 1956-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulójának alkalmából.
A részletekről Vashegyi György karmester beszél.

Tartsd életben!
A sikeres kampány és az újraélesztés nemzetközi napja után Győrfi Pállal, az Országos Mentőszolgálat szóvivőjével beszélgetünk, a többi között arról is, hogy miért nem merünk újraéleszteni.

Őszi dalhoz őszi koncert!
A New Level Empire zenekar októberben ünnepli harmadik születésnapját. A koncertről és új dalukról is mesél az énekes, Újvári Zoltán és a dobos, Nyújtó Sándor.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »