Közös fotón Portik és Rogán?

Rogán Antal és Portik Tamás egy képen – állítja Juhász Péter. Az ellenzéki politikus Facebook-oldalára töltött fel egy fotót, ahol a Fideszes politikusra egy szinte megegyezésig hasonlító férfi látható a gyilkosságért elítélt Portik mögött.

Az Együtt alelnöke szerint egyre több bizonyítéka van arra, hogy Rogán és Portik jól ismerték egymást. Nemrég Rogán Antalt az egykori Energol-vezér azzal vádolta meg, hogy 10 millió forintnyi kenőpénzt fogadott el tőle belvárosi polgármesterként. A propagandaminiszter viszont azt állította, hogy soha nem találkozott Portik Tamással.

Hamis tanúzás: elutasítva

Közben az ügyészség elutasította a Portik Tamás ellen hamis tanúzás miatt tett feljelentést, a Rogán Antal elleni vesztegetési gyanút viszont vizsgálják.

Az ügyészségen – mint sok más ügyben – ezúttal is Tényi István tett feljelentést, a propagandaminiszter és Juhász Péter közötti személyiségi jogi per után, ahol tanúként Portik azt mondta, hogy lefizette Rogánt.

A Központi Nyomozó Főügyészség vezető beosztású hivatalos személy által elkövetett vesztegetés elfogadásának gyanújával feljelentéskiegészítést rendelt el.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »