Közlekedés által generált légmozgás forradalmasíthatja az energiatermelést

Közlekedés által generált légmozgás forradalmasíthatja az energiatermelést

Az elektromos áramtermelésnek ez a rendszere az utakon haladó járművek szélerősségét használja fel. Azáltal, hogy szélturbinákat helyeznek az út oldalára vagy az út közepére, a járművek által generált energiát hasznosítani tudják. Több mint 2,5 milliárd autó van, amelyek szél turbulenciát generálnak. Ugyanaz a szélturbina, amely a hatalmas szélerőművek működéséért felelős, kicserélhető kisméretű, hatékony szélturbinákra, amelyek forognak az autópályán haladó autók mozgó levegőjének segítségével. Íme, a török ENLiL-Deveci Tech szerkezete.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Hírdetés

A török ENLİL cég az autók által generált légmozgást hasznosítja. @devecitech #napelem #szelenergia #szélerőmű #szelturbina #környezetvédelem #fenntarthatóság #fenntartható #környezet #kornyezetvedelem #környezetbarát #fenntarthatosag #fenntarthato #mik #napenergia #solarenergy #solarpanel #zöldenergia #megújulóenergia #megujuloenergia #ikozosseg #instahun #devecitech #magyarinsta #közlekedés #autók

Alternativ Energia Hírportál (@alternativenergia.hu) által megosztott bejegyzés, Okt 3., 2019, időpont: 5:54 (PDT időzóna szerint)

 
Forrás:alternativenergia.hu
Tovább a cikkre »