"Közérzetjavító sétával" egybekötött MÖM vezetői értekezlet Szolnokon

"Közérzetjavító sétával" egybekötött MÖM vezetői értekezlet Szolnokon

Április 9-én tartották Szolnokon a Magyar Önvédelmi Mozgalom aktuális vezetői értekezletét.

Az eseményen László Attila országos vezető első körben értékelte a mozgalom ez éves, eddigi tevékenységét, majd a jelenlegi és aktualizálható világpolitikai helyzet függvényében a MÖM tagjaira váró feladatokról esett szó.

Felvázolta, hogy a társadalomra jelentős pozitív hatást gyakorló nemzeti szervezet üzenete annak ellenére eljut a társadalom egy széles rétegéhez, hogy a „fő” média gyakorlatilag „agyonhallgatja” a MÖM tevékenységét.

Ez annak köszönhető, hogy a mozgalom aktivistái folyamatos és a magyarság számára kézzelfogható és értékes munkát végeznek a szabadidejük ráfordításával.

A mozgalom erősödik, építkezése célirányos és folyamatos.

A MÖM-vezető felszólalását követően Rády Gábor (Rákóczifalva) mondott megemlékező beszédet, Gróf Teleki Pál halálának évfordulója alkalmából.

Majd ezt követően a mozgalom helyi vezetői kaptak szót. Javaslatiak, tájékoztatásaik alapján, került kialakításra az elkövetkezendő időszak feladatainak meghatározása a szervezet további fejlődésének és szervezettségének erősítése mentén.

A megbeszélést követően lehetőség volt a MÖM által nagy előszeretettel támogatott egészségmegőrző tevékenység, a "közérzetjavító séta" célirányos végrehajtására is.

Ennek keretében a MÖM egy csoportja a vasállomásra kísérte ki a Szolnokra vonattal érkező társit. A másik csoport pedig Koós Gyula szolnoki bajtársuk kalauzolása mellett, látogatott el Tallinn városrészbe. Ott a helyi lakosokkal történt beszélgetések közben kapott tájékoztatást László Attila országos vezető egy "véletlen" egybeesésről. Vagyis az elmúlt évben történt éjszakai MÖM-bejárások óta megszűntek a garázssoron a betörések, rongálások.

(MÖM-hírszolgálat nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »