Középen még földkupacok, de a járdákat már felfestették a Clark Ádám téren

Középen még földkupacok, de a járdákat már felfestették a Clark Ádám téren

Felfestették a forgalomtechnikai jeleket és felrakták a kopórétget is a Clark Ádám téren. Ezzel befejeződtek a budai oldalon a legutóbbi két hétvégére időzített jelentős útépítési munkák.

Hétfő reggelre az aszfaltozáson, valamint a burkolati jelek felfestésén túl megépült a forgalomelválasztó szigetek többsége és azok szegélye is. A virágágyásba már bekerült a növényzet visszatelepítéséhez szükséges humusz – jelentette a BKK.

A következő hetekben a forgalom fenntartásával befejezik a tér még hátralévő kisebb építési munkáit, és még december közepe előtt visszatelepítik a téli időjárásnak megfelelő növényzetet, illetve füvesítenek a tér közepén.

Fotó: BKK
Fotó: BKK

Hírdetés

A Lánchídról annyit tudni, hogy a pesti után a budai pilont körülölelő állványzat útpálya fölötti részét is teljesen lebontották, véget értek tehát a jelentősebb kőmunkák a magasban, de az útpálya körüli, illetve alatti részeken még tartanak.

A tervek szerint 2023 őszéig tartó kivitelezés jövőre többek között a már átépített járdákon, a hídfőkben, valamint a műemléki elemek rekonstrukciójával folytatódik – írja a BKK.

Nyitókép: BKK

Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »