Közel 400 ezer forinttal húzott le egy férfit a szexet ígérő prostituált, Somogyi Katalin – aztán köddé vált

Közel 400 ezer forinttal húzott le egy férfit a szexet ígérő prostituált, Somogyi Katalin – aztán köddé vált

Egy 52 éves férfi kereste meg Privátkopó bűnügyi hírportál szerkesztőségét. Elmondása szerint az egyik szexpartnerkereső oldalon megismerkedett egy fiatal nővel, aki alkalmanként 20 ezer forintért szexet ígért, ám a 28 éves Somogyi Katalin szex helyett – több részletben – 360 ezer forinttal lehúzta a férfit és eltűnt. Alább János beszámolóját olvashatják.

„52 éves vagyok, és nem kívánok komolyabb kapcsolatba bonyolódni, elvagyok egyedül is, de a szex hiányzik. Az egyik alkalmi partnerkereső oldalon, a Startapro.hu-n – „Glória” néven – hirdetett egy 28 éves, budapesti, biszexuális lány: „Támogatóm keresem idősebb úriember személyében”. Írtam neki, és ő válaszolt. Megírta, hogy 20 ezer forintot kér alkalmanként 2 órás szexért, tabu nincs nála. Fotókat cseréltünk, tetszett a lány, ezért személyes találkozót javasoltam, ami nagyon jól sikerült. Közvetlen, kommunikatív, jó kedélyű volt. Amikor már ittunk néhány pohár alkoholt, elkezdett panaszkodni, hogy nincs pénze, nem tud rendesen étkezni és cigarettát sem tud venni, az albérleti szoba kifizetése is gondot okoz számára, ezért „gyorssegélyre” lenne szüksége. Adtam neki 40 ezret azzal, hogy később szexszel ellentételezi a segítséget.

Nem akarom hosszúra nyújtani, a lényeg, hogy folytatódott a rafinált tarhálása, hol sürgős albérletváltásra, hol ruhavásárlásra (nem voltak az őszi-téli évszakoknak megfelelő cipői, nadrágjai és felsői), hol étkezésre hivatkozva. Azt mondta, egy zuglói iskolában takarít és beugrósként kisegít egy indiai étteremben, összesen havi 150 ezer forint bevétele van. Kedvesen viselkedett, naponta többször írt Viberen és Messengeren, gyakran beszéltünk telefonon, nem volt okom gyanakodni.

Hírdetés

Amikor elhívtam egy 3 napos vidéki útra, azonnal igent mondott. Két főre lefoglaltam, kifizettem a hotelt, aztán… Szépen eltűnt. Mint a kámfor. Sem szöveges üzenetekre, sem telefonhívásokra nem reagált. Kb. egy hétre teljesen elérhetetlenné vált. Aztán hirtelen újra felbukkant, családi problémákra hivatkozott (eléggé sántított, amiket összehordott), és ismét úgy terelte a beszélgetés fonalát, hogy megint pénzre van szüksége, különben nem tud vidékről visszautazni Budapestre. Nem ragozom, segítettem ismét – én hülye. Összesen hat alkalommal adtam vagy utaltam neki pénzt, 360 ezer forintot (pontosan, dátum szerint vezettem, mikor és mennyit kapott tőlem). Többször megállapodtunk abban, hogy szexuális szolgáltatással egyenlíti ki az előlegbe kapott összegeket.

Úgy alakult, hogy megint vidékre kellett utaznom 5 napra, és megkérdeztem, eljön-e velem, ezzel lehetősége nyílna szexuálisan „kompenzálni” az addig kapott 360 ezret. Természetesen azonnal igent mondott. Két főre ismét lefoglaltam és kifizettem a szállodát. És, láss „csodát”, ő megint eltűnt. Üzenetekre nem reagált, a telefont nem vette fel. Így valójában nem is 360 ezer, hanem 480 ezer forinttal húzott le, hiszen kétszer kifizettem az ő részét is a hotelfoglalások alkalmával.

Mivel két alkalommal annyira sürgősen kellett neki a pénz, hogy banki átutalásra volt szükség, ezért kiderült, hogy az első találkozásunk alkalmával – ebben az egy dologban – igazat mondott és valóban Somogyi Katalin a neve (született: 1994. június 23-án, Tatabányán).

Amikor első alkalommal eltűnt, láttam, hogy szinte azonnal újra megjelentette szexpartner kereső hirdetését, vélhetőn új balekokra vadászgatott, akiktől pénzt tudott kisírni a szomorú történeteivel. Ezért is fordultam a nyilvánossághoz, hogy az ostoba férfiak ne dőljenek be – hozzám hasonlóan – Somogyi Katalin meséjének. Azt gondolom, hogy ez a fiatal nő egy piti csaló, egy cigány szélhámos.

Azt tervezem, hogy az ügyben büntetőfeljelentést teszek csalás miatt.

A fotókat Somogyi Facebook-oldaláról mentettem le.”

Frissítés:

A levélíró arról tájékoztatta a Privátkopót, hogy Somogyi Katalin a mai napig nem rendezte adósságát. Vélhetően újabb áldozatokra vadászik a Startapró szexpartnerkereső oldalán.


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »