Következő megálló: Szuperkórház – Újbuda fideszes polgármestere már a 4-es metró meghosszabbításáról álmodik

Következő megálló: Szuperkórház – Újbuda fideszes polgármestere már a 4-es metró meghosszabbításáról álmodik

A kerület első embere szerint az intézkedésre azért volna szükség, mert a 2019-ben induló szuperkórház projekt helyszíne “eléggé távol lesz a lakóterületektől”.

Hoffmann szerint ez “azért is szerencsés”, mert a kórház működése így nem zavarja majd a mindennapokat, ami emberi nyelvre lefordítva annyit tesz, hogy

a komplexum a jelenlegi kerületi közlekedési infrastruktúrával nehezen megközelíthető lesz.

Hírdetés

Ismerve a főváros különféle fejlesztéseinek összhangját, nehéz elképzelni, hogy amennyiben bármi is lesz a metró meghosszabbításából, az belátható időn belül megkönnyítené a kórházhoz való eljutást.

De arra sincs garancia, hogy a budapesti Fideszben nem az SZDSZ iránti irigység horgadt föl, és jött meg a kedv ahhoz, hogy ők is kivegyék részüket egy jó kis 4-es metró-mutyiból…

A kutyafáját! Hát nem éppen Orbán ismerősének telkére építené a szuperkórházat a kormány?

Képzeljék el: újabb véletlen történt! Hát nem pont ott szeretne a kormány szuperkórházat építeni, ahol Orbán Viktor ismerősének a régóta hasznosítatlan telkei vannak? – teszi fel Facebook-bejegyzésében a kérdést Volner János. Mint írja, igaz, a terület kissé félreeső helyen van, “de ne reklamáljanak: örüljünk, hogy nem kell az új kórházért Felcsútig menni (természetesen kisvasúttal).”


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »