Köszönködés, infók, rendezvény!

Köszönködés, infók, rendezvény!

Először is szeretnénk megköszönni, hogy immáron több , mint 20.000 követőnk van a facebookon!

Ez több, mint 3-szor annyi, ami a kisebbik kormányzó pártnak van.:O Tehát már nagyon indokolt lenne, ha bevonnának minket a döntéshozásba:/.

Majdnem kétszer annyi, mint a Liberálisoknak nevezett képződménynek. Így legalább 2 parlamenti mandátum már csak kijárhatna nekünk:(. Na mindegy… sorolhatnánk még:).

Ugyanakkor érdemes megjegyezni, hogy a többi ,,párt” sok százezer, illetve millió forintokat költ lájkok vásárlására, mi pedig organikusan értük ezt el. Szóval: Köszönet!

A Troll Demokrácia alapvetően egy rendszerkritikus, politikával foglalkozó gőzleeresztőnek, a hatalomnak görbe tükröt tartó oldalnak, a jelenlegi rendszerből kiábrándultak közösségének jött létre.

Viszont mostanra kezdi kinőni az online felületet, és a szimpla rendszerkritikák megfogalmazását, az immáron egyfajta mozgalomnak nevezhető Troll Demokrácia. Sok hónapja megszületett a döntés, hogy 2018- as választásokkor behajítjuk a jelenlegi rendszer küllői közé a Troll Demokráciát, mint pártot.

Amennyiben vér nélkül szeretnénk megpróbálni rendszert váltani, akkor a parlamentáris demokráciánk szabályaihoz a legminimálisabban igazodva, a rendszer adta lehetőségeket pedig maximálisan kihasználva, s a rendszer eszközeit saját maga ellen fordítva kell próbálkozni. Ehhez kell nekünk egy kirakatpárt is, amely csak egy eszköz.

Mostanra országos szinten rengetek szimpatizánsunk, ,,tagunk” (ilyen nálunk a szó szoros értelmében nincs) van. Folyamatban van a részletes cselekvési tervünk/programunk megalkotása, melybe egyre több területről sikerül szakembereket bevonni!

Hírdetés

Örömteli, hogy év végére jó eséllyel fixálni tudjuk a 106 képviselőjelöltünk nevét!:)

(Ugyanakkor lefedetlen területek továbbra is vannak, így a képviselőjelölti toborzásunk továbbra is aktuális, privát üzenetben, vagy a szombati rendezvényen keressetek minket ez ügyben.)

Az online térből való kilépés egyik apró része az Önképző Szakkör c. rendezvénysorozatunk létrehozása is.

Az első rendezvény:

A következő rendezvényre ezúton is szeretnénk Titeket meghívni:

,,2016.07.23-án (szombaton) 16 órától Troll Demokrácia- Önképző Szakkör Varga B. Tamás megélhetési sufnipolitikussal!

Témák: Ligetprojekt, Török puccskísérlet, a töltöttkáposzta elkészítési módjai és még sokminden más.

Helyszín : Aviator Cafe & Bistro Bp. V., Széchenyi u. 14 .

A belépés ingyenes! “

Reméljük, hogy személyesen is találkozunk,
sok szeretettel várunk mindenkit!

https://www.facebook.com/events/1174014572665589/


Forrás:trolldemokracia.blog.hu
Tovább a cikkre »