Kösz, Audi! – A Tevánál is tüntetni fognak a magasabb bérekért

Kösz, Audi! – A Tevánál is tüntetni fognak a magasabb bérekért

A munkáltató által adott elfogadhatatlan bérajánlás és az ajánlás mértékének felosztási javaslata miatt hétfő délutánra tüntetést szerveznek a Teva gyógyszergyár munkavállalói Debrecenben, közölte az Indexszel vasárnap a Magyar Vegyipari, Energiaipari és Rokon Szakmákban Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége (VDSZ).

Úgy néz ki, az Audi dolgozói nemcsak maguknak tettek jót a határozott kiállásukkal, hanem példát mutattak a magyar munkavállalóknak is. A magasabb bérek érdekében a Boschnál, a Suzukinál is próbálkoztak kisebb-nagyobb sikerrel, de persze ebben sokat segített a kormányzat is a rabszolgatörvény bevezetésével is.

Hírdetés

(Címlap- és borítókép: Mile Attila, a Teva magyarországi hatóanyaggyártásért felelõs igazgatója, Kósa Lajos, a térség fideszes országgyûlési képviselõje, Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, Luca Astarita, a Teva globális gyártásért felelõs alelnöke és Papp László polgármester a Teva Gyógyszergyár Zrt. ötmilliárd forintos beruházással elkészült, új debreceni üzemének ünnepélyes átadásán 2018. november 14-én. MTI/Balázs Attila)


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »