Kósa Lajos kikapcsoltatta a Hír TV kameráját

Arra utasította a Hír TV operatőrét Kósa Lajos tárca nélküli miniszter, hogy tegye le a kamerát, amikor a Hír TV riportere megpróbált olyan kérdést feltenni, ami nem volt kedvező a politikus számára. A politikust a felesége által vásárolt cégről, illetve az ezzel Hadházy Ákos LMP-társelnök szerint összefüggő, a nyugdíjas-szövetkezetekről szóló törvényről kérdezte a tévé riportere, mire ő egy betanultnak tűnő szöveget adott elő.

Kósa arról beszélt, hogy milyen remek dolog a nyugdíjas-szövetkezet és Hadházy ezt nem támogatja. „Szerintem ez egy jó ügy, önkéntességen alapul, szükség van rá. Mi a nyugdíjasokat így szeretnénk értékes, hasznos tagként látni a társadalomban. Ezt is gondoljuk róluk, Hadházy Ákosnak más a véleménye, lelke rajta” – mondta a miniszter, mire a riporter próbált visszakérdezni, és a Hadházy által korrupció gyanúja miatt tett feljelentésre terelni a szót.

„Köszönöm szépen, hogy megkérdeztek. Most várjon egy picit, ugyanis…” – mondta Kósa, majd az operatőrhöz fordult, és a kamerára utalva azt mondta: „De, kérem szépen, tegye le!”

Hírdetés

http://mno.hu/

 

 


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »