Kósa Lajos bejelentette a CETA aláírását

Kósa Lajos bejelentette, hogy a Fidesz frakció felhatalmazza Orbán Viktor miniszterelnököt az EU és Kanada között létrejövő szabadkereskedelmi egyezmény (továbbiakban: CETA) aláírására! Ha arra az Európai Parlament is rábólint, a CETA ugyancsak ideiglenesen kerül alkalmazásra, de valójában ez semmit sem jelent, annak igen súlyos anyagi kihatásai lehetnek a magyar gazdaságra, a magyar nép életére, az ideiglenes alkalmazás végétől számított három éven túl is! Azaz akár teljesen új kormány(ok) idején!

A CETA-val szemben felmerülő problémák:Kanada már évekkel ezelőtt feladta a genetikailag módosított (továbbiakban: GMO) mezőgazdasági termények országukban történő termesztése elleni harcot. Mára már a Kanada által előállított növényi eredetű élelmiszeripari alapanyag több mint 40 százaléka génmódosított! Viszont a génmódosított mezőgazdasági terményekről nem lehet biztosan tudni, hogy az emberi egészséget mennyiben veszélyezteti a tartós fogyasztásuk?

Egyébként a CETA a TTIP (USA–EU szabadkereskedelmi egyezmény) előszobája. Ha Kanada és az EU között létrejön az egyezmény ideiglenes alkalmazása, ugyanez megvalósul a Amerikával is! Kanadával a szerződés aláírása azért óriási probléma, mert Kanada tele van amerikai multi cégekkel, akik az egyezmények aláírása után átveszik a világ irányítását, leértékelődik, majd megszűnik a nemzetállamok szerepe!

A magyar társadalom helyzetének jobbra fordulását egyre csak várja, amitől a hatalom egyre távolabb repíti őket/bennünket! Soha nem volt még ilyen magas létszámú, és ilyen óriási költségeket okozó kormánya Magyarországnak. Ráadásul tombol a kormányzati korrupció és egyre aljasabb cselekedetekkel áll elő a hatalom néhány nagy ágyúja!  És bizony zúdul befelé a túlnépesedett földrészekről a jövevények egész serege, ami miatt nemcsak Magyarországra, hanem egész Európára nagyon sötét jövő vár!

Békéscsaba, 2016. október 9.

Összeállította: F. I.

Emlékeztető: „Amit fontos lenne megtenni, az, hogy mindenhol korlátozzuk a születések számát és népszerűsítsük a – rasszok közötti – vegyes házasságokat abból a célból, hogy létrejöjjön egy globális emberfaj egy olyan világban, amelyet központi kormány fog teljes egészében irányítani.” (G. Brock Chisholm pszichiáter, az Egészségügyi Világszervezet első főtitkára a Kalergi-terv lényegéről)


Forrás:sokkaljobb.hu
Tovább a cikkre »