Körzeti megbízott – Egyenesen

Adás:
2018. január 10., szerda 19.00.
2018. január 11., csütörtök 00.30.
2018. január 11., csütörtök 13.05.

Ördögűzés
A polgármestereknek meg kell mutatniuk, hogy nem kérnek sem a bevándorlásból, sem a bevándorlásszervező irodákból – mondta Szita Károly. De van-e oka a félelemre a kaposvári polgármesternek? Ezt is megkérdezzük a Magyar Önkormányzatok Szövetségének elnökétől, Gémesi Györgytől.

Haladék

Hírdetés

A Jobbik alelnöke és frakcióvezetője megerősítette: nem fizetik ki a 331 milliós bírságot. A nemzetgazdasági miniszter szerint nem is kell, mert a választásokig már nem lesz inkasszó, a pártok pedig haladékot és részletfizetést kérhetnek. Megmenekült a Jobbik? Megkérdezzük Volner Jánostól.

Soros zsebében
A magyarok egyhangúlag elutasítják a Soros-tervet – a kormányszóvivő szerint erről tanúskodnak a visszaküldött konzultációs ívek. A Fidesz úgy véli, az LMP társelnöke csak azért támadja a konzultációt, mert ő már Soros zsebében van. Vendégünk Hadházy Ákos.

Körzeti megbízott
A Közös Ország Mozgalom nemrégiben azt vállalta, hogy felméri az egyes körzeteket és megnevezi a legesélyesebb ellenzéki jelölteket. Vitákat és fórumokat is szerveznének a jelöltek részvételével. Mire jutottak eddig? A stúdióba várjuk Gulyás Mártont.

Csodavárás
Csak egyetlen beteg vár endometriózis-műtétre, a várakozási idő pedig 62 nap – ezt állította közleményében a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő. Maguk az érintett betegek 3-4 éves várólistáról beszélnek. Kinek van igaza? A kérdésre az Együtt szakpolitikusa, Komáromi Zoltán válaszol.

Vélemény
Végre megszólalt az egész őszi ciklusban némán ücsörgő Farkas Flórián. Igaz, nem az Országgyűlésben, hanem a Magyar Hírlapban. Azt mondta, kampányt indít a kamupártok ellen, mert veszélyt szimatol. Kálmán Olga erről is beszélget két mai vendégével, Kuncze Gáborral és Gábor Györggyel.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »