Koronavírus: 5 nap kínszenvedés után hunyt el egy 34 éves kaliforniai férfi

Koronavírus: 5 nap kínszenvedés után hunyt el egy 34 éves kaliforniai férfi

A TMZ információi szerint csupán néhány nappal a férfi halála előtt állapították meg a fertőzést.

Jeff még mácius 2-án utazott Los Angelesből Orlandóba egy üzleti konferenciára, amely után ellátogatott Floridába, ahol többek között a Disney World mellett a Universal filmstúdió parkját is megnézte a barátaival.

A férfi március 7-én kezdett köhögni, ez aztán odáig fajult, hogy egy nappal később már vért köhögött fel. Másnap ezért hazarepült Kaliforniába, ahol érkezése után azonnal egy kórház sürgősségi osztályára sietett, mert már a láza is az egekbe szökött.

A kórházban a röntgen tüdőgyulladást állapított meg a férfinál, ezért azonnal elvégeztek nála egy koronavírus-tesztet is. Jeff ezután különböző antibiotikumokat kapott, majd hazaküldték, azzal, hogy vonuljon karanténba, amíg nincsenek eredmények.

Március 13-án közölték vele a rossz hírt, miszerint koronavírus-fertőzött.

Hírdetés

A férfi ezután hordozható oxigénszintmérőt kapott, hogy az orvosok folyamatosan nyomon tudják követni az értékeit, amik sajnos még aznap délután rohamos romlásnak indultak. Másnap reggel ezért rohammentővel szállították kórházba, ahol egyből az intenzív osztályra került. A vizsgálatok során kiderült, hogy tüdejének 60-70 százalékát már elzárta a gyulladás, ezért az orvosok úgy döntöttek, hogy intubálják.

Azonban sajnos már ez sem bizonyult hatásosnak, ugyanis Jeffrey Ghazarian hosszas szenvedés után csütörtök reggel elhunyt. A 34 éves férfi életkora ellenére fokozottan veszélyeztetett volt, mert gyerekkorában asztmás és hörghurutos is volt, 2016-ban pedig hererák műtéten esett át.

Rengeteget szenvedett, de nagyon nagyot harcolt. Minden nap hiányozni fog a mi Jeffünk, de hálásak vagyunk az együtt töltött boldog pillanatokért

– mondta az elhunyt férfi nővére, hozzátéve, hogy reméli Jeff története végre mindenkinek felnyitja a szemét, hogy ezt a vírust senki sem nézheti le a továbbiakban, és sajnos egyetlen korosztály sem érezheti magát biztonságban.

(noizz)


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »