Koronás címer a szíved felett – a barbár bevándorlási hullám veszélyére figyelmeztet a Romantikus Erőszak

Koronás címer a szíved felett – a barbár bevándorlási hullám veszélyére figyelmeztet a Romantikus Erőszak

Felemelő videoklippel jelentkezett Magyarország egyik legrégebbi nemzetirock-zenekara, a Romantikus Erőszak, amelyben a nemzeti identitás megőrzésének fontosságára, és az egész Európát fenyegető tömeges barbár bevándorlási hullám veszélyére hívják fel a figyelmet. Március 14-én Budapesten koncerteznek.

„Az európai fehér kultúra folyamatos és szándékos háttérbe szorítása mára nem csak egy lázálom, hanem maga a mindennapi valóság. A gyenge kormányok és a korrupt uniós vezetők magasról tesznek a többség akaratára, és őrült intézkedéseikkel még inkább gyorsítják ezt a folyamatot. A multikulturalizmus nevében pusztulást hoznak a kontinensre, és ez alól itt, Európa közepén hosszabb távon mi sem fogjuk tudni kivonni magunkat. A mi büszke nemzetünk évszázadok óta kivette a részét abból a harcból, amely az idegenek ellen folyik. Hunyadi János, Kinizsi Pál, Dobó István és Zrínyi Miklós népe most is élen fog járni ebben” – mondta az új dal kapcsán Sziva Balázs, a RomEr frontembere. Rajtunk is múlik, hogy száz év múlva is létezzen Magyarország és emelt fővel járhassunk – tette hozzá.

Az együttes körül elég sok minden történik mostanában. A legfontosabb, hogy március 14-én Budapesten, a Club 202-ben tartják majd a hagyományos ünnepi nagykoncertjüket.A nemzeti rockerek közben már az utolsó simításokat végzik a stúdióban az áprilisi HammerWorld rockmagazin ingyenes CD-mellékleteként, 10 ezer példányban megjelenő, Koronás címer a szíved felett című válogatásalbumukon is, amelynek címadó, vadonatúj dalának keverését, a hangmérnökként közel 500 lemezen, közte klasszikus Pokolgép-, Edda-, Ossian-, Sing Sing-, Moby Dick- vagy Akela-albumokon dolgozó Rozgonyi Péterre bízták. Az album az ország összes újságárusánál, benzinkutakon, nagyobb postahivatalokban, tehát gyakorlatilag mindenhol, ahol újságot árulnak, kapható lesz.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »