Kórházban fekvő betegeket fosztott ki az aljas véglény

A debreceni rendőrök elfogtak egy férfit, aki a megalapozott gyanú szerint Debrecenben két kórházban fekvő betegtől eltulajdonította mobiltelefonjaikat. A debreceni egészségügyi intézmény ápolónője tett bejelentést a rendőrségre arról, hogy egy ismeretlen személy bement az egyik kórterembe, ahol az ott alvó 76 éves és 54 éves asszony ágya melletti szekrényről ellopta mobiltelefonjaikat.

Magyar Menedék - Háttérhatalom

A nyomozók a bejelentést követően széleskörű adatgyűjtést végeztek az ismeretlen azonosítása és felkutatása érdekében, amely eredményre vezetett. A rendőrök látókörébe került egy a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 50 éves helyi férfi, akit a „Cívis” Közterületi Támogató Alosztály munkatársai fogtak el tegnap délelőtt. A gyanúsítottnál a nyomozók megtalálták és lefoglalták az 54 éves sértett mobiltelefonját. A Debreceni Rendőrkapitányságra előállított Gy. Attilát a nyomozók kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették.

A megalapozott gyanú szerint a férfi korábban ugyanazon egészségügyi intézmény egyik nővérpultjából eltulajdonította egy ott dolgozó nő őrizetlenül hagyott táskáját a benne lévő iratokkal és értéktárgyakkal együtt. A gyanúsított a bűncselekmények elkövetését beismerte – írja a police.hu.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »