Kórházba vitték Mészöly Kálmánt

A vizsgálatok során kiderült, hogy kétoldali tüdőgyulladás miatt került kórházba a magyar futball-legenda.

A Vasas és a magyar válogatott futballistája rosszul lett a múlt hét végén, és agyvérzés gyanújával szállították kórházba a mentők. De a vizsgálatok során kiderült, kétoldali tüdőgyulladás miatt rendült meg a Mészöly egészségi állapota, és a szívével sincsen minden rendben. Rajongók ezrei aggódnak a néhány hete a Magyar Labdarúgó Szövetségtől életműdíjat kapó sportcsillagért.

Hírdetés

„Apu nagyon rosszul volt, amikor a János kórházba vitte a mentő, az orvosok agyvérzésre gyanakodtak, és rengeteg vizsgálatot elvégeztek rajta, hogy megtudják, konkrétan mi a baj” – mondta el a Blikk megkeresésére a kiváló futballista és labdarúgóedző idősebbik fia, ifjabb Mészöly Kálmán. Hozzátette, „aztán kiderült, szerencsére nincsen sztrókja, hanem egy bakteriális vagy vírusos megbetegedés következtében tüdőgyulladást kapott, s ettől nagyon legyengült a szervezete.”

Ezek után további drámai híreket kaptak az ikonikus sportoló szerettei, hiszen az orvosok közölték, a keringésével és a szívével is gondok vannak, ezért átszállították további vizsgálatokra a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikára.

„Sajnos, a szíve is rakoncátlankodott édesapámnak, ezért került át végül a városmajori intézménybe” – közölte még ifjabb Mészöly. „Most már azt is tudjuk, hogy koszorúér-szűkülete van. Szó volt katéterezésről, erre azonban egyelőre nem került sor, még várni kell a döntésre. Az azért biztató, hogy most már a körülményekhez képest jobban érzi magát, reméljük, az orvosai segítségével mihamarabb felépül.”


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »