Kórházba került az RHCP énekese

Kórházba került az RHCP énekese

A szeptemberben Budapestre készülő Red Hot Chili Peppers nem tartotta meg szombati koncertjét.

Kórházba szállították Anthony Kiedist, a Red Hot Chili Peppers (RHCP) frontemberét – írja az NBC News Los Angeles. A banda a Kalifornia állambeli Irvine-ban koncertezett volna szombat este, de le kellett mondaniuk a fellépést. További részletek egyelőre nem ismertek.

Az 1983-ban, Dél-Kaliforniában alapított RHCP szeptember elején két koncertet is ad Budapesten. Eredetileg egyet adtak volna, de a hatalmas érdeklődés miatt elsején és másodikán is fellépnek a Papp László Budapest Sportarénában.

A Red Hot Chili Peppers eddig több mint hatvanmillió albumot adott el, és hat Grammy-díjat nyert. A zenekarban két alapító tag, az énekes-szövegíró Anthony Kiedis és a basszusgitáros Flea ma is meghatározó tag, mellettük Chad Smith dobos 1988 óta zenél az együttesben, Josh Klinghoffer gitáros pedig 2009 óta. Utóbbi az azóta szólóban dolgozó John Frusciantét pótolta, aki 1989-től – két részletben – volt a csapat meghatározó tagja, zeneszerzője. Az eredeti gitáros, Hillel Slovak 1988-ban herointúladagolásban halt meg.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »