Korábbi dunaszerdahelyi játékosával erősített Peter Hyballa

Korábbi dunaszerdahelyi játékosával erősített Peter Hyballa

A dunaszerdahelyi DAC korábbi edzője, a német Peter Hyballa egykori dunaszerdahelyi játékosával erősítette meg jelenlegi csapata, a lengyel Wisla Krakkó védelmét.

Újabb játékossal erősítette meg keretét a lengyel Wisla Krakkó csapata. A lengyel Ekstraklasában szereplő krakkói együttes december elején nevezte ki a csapat vezetőedzőjének a DAC korábbi német sikerkovácsát, Peter Hyballát. A dunaszerdahelyi szurkolók körében népszerű tréner pályafutását, mai napig sok dunaszerdahelyi szurkoló követi figyelemmel.

Hírdetés

A 45 esztendős német szakember korábbi dunaszerdahelyi játékosával erősített, nevezetesen Souleymane Konéval.

Hyballa idején a 24 esztendős hátvéd a DAC csapatában szerepelt kölcsönben a svéd Djurgarden csapatától. Koné játékéra a német szakember stabilan számított, összesen 24 bajnoki mérkőzésen számított a fiatal védő játékára. Ezalatt a sárga-kékek színeiben két gólt is szerzett. Minden sorozatot tekintve Hyballa 28 mérkőzésen számított a fiatal elefántcsontparti játékára, ami 1815 játékpercet jelentett a fiatal védő számára.

A 24 esztendős hátvéd legutóbb a belga Westerlo csapatát erősítette, most pedig újra együtt dolgozhat egykori dunaszerdahelyi mesterével.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »