Kopasz Bálint és Kiss Tamás nyerte az 1000 méteres távot

A kajakozó Kopasz Bálint és a kenus Kiss Tamás nyerte meg az 1000 méteres egyest az első hazai válogatóversenyen Szegeden, így ők indulhatnak fő számukban a jövő hétvégi belgrádi Európa-bajnokságon. Kopasz Bálint jelentős előnnyel, Kiss Tamás pedig szorosabb csatában szerezte meg az első helyet.

500 méteren kajak kettesben a Medveczky Erika, Csipes Tamara és a Mozgi Milán, Somorácz Tamás páros győzött. A kenusoknál 200 méteren Balla Virág és a Hajdu Jonatán, Fekete Ádám kettős végzett az élen.

Hírdetés

Pénteken az Újpest ötszörös olimpiai bajnok kajakozója, Kozák Danuta nagy fölénnyel nyert 500 méteren egyesben. A versenyző riói sikerei után a tavalyi szezont gyermeke születése miatt kihagyta, visszatérő döntőjében pedig nem adott esélyt Medveczky Erikáéknak.

A férfiaknál 200 méteren kajak egyesben Birkás Balázs nyert, míg 1000 méteren a Hufnágel Tibor, Ilyés Róbert kajak kettes és a Korisánszky Dávid, Mike Róbert kenu páros győzött a válogatón. A női kenusok 500 méteres döntőjében Balla Virág zárt az élen.

A sportági válogató vasárnap zárul a Maty-éren.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »