Konkrétumok nélkül vagdalkozik a Fidesz Kovács Béla ügyében

Konkrétumok nélkül vagdalkozik a Fidesz Kovács Béla ügyében

Miután a Fidesz immár két éve egyetlen konkrétumot nem tudott felmutatni Kovács Béla ügyében, a magyar polgárok joggal hiszik, hogy csupán a Fidesz szokásos politikai blöffjéről van szó. Jellemző rájuk, hogy bármiféle konkrétum nélkül várják el, hogy pálcát törjünk bárki feje felett, miközben saját botrányaikról mélyen hallgatnak.

Magyar Menedék - Háttérhatalom

Mélyen hallgatnak a fideszes kémbotrányról, ahol a magyar titkosszolgálati nemzetbiztonsági kockázat megállapítását követően mintegy másfél milliárd hazai és uniós közpénzhez juthattak az érintettek cégei. A Fidesz válaszoljon, hogy a decemberben letartóztatott két kém, M. Norbert és B. Béla Szabolcs tevékenységét letartóztatásukig milyen fideszes fővárosi és országgyűlési képviselők, kormányzati tisztségviselők segítették!

A Fidesz mélyen hallgat Gaith Pharaon botrányáról is. Az arab üzletembert az FBI a tíz legkeresettebb fehérgalléros bűnöző között tartotta számon, egy francia parlamenti jelentés szerint pedig a havalát, a terrorszervezetek által használt pénzügyi hálózatot használta. Orbán Viktor miniszterelnök családja és kormánya is szoros üzleti kapcsolatot ápol ezzel a gyanús személlyel. Vajon milyen pénzből és kinek az érdekében?

Jobbik Magyarországért Mozgalom


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »