Kommunista győzelem a szegedi közgyűlésben: buszmegállóra szállt át a zsidó terrorista Ságvári-Spitzer szelleme

Elfogadta a szegedi közgyűlés városüzemeltetési bizottsága Nagy Sándor városfejlesztési alpolgármester (MSZP-DK-EGYÜTT-PM-Összefogás Szegedért) javaslatát: mostantól buszmegálló viseli az egykori Ságvári-gimnázium nevét a Szentháromság utcán, az iskolával szemben.

A városfejlesztési alpolgármester indítványozta még áprilisban, hogy nevezzék át az SZTK Rendelő buszmegállót Ságvári-gimnázium–SZTK-ra. Idősebb és ifjabb Szilágyi Árpád (Szegedi Hagyományőrző és Városképvédő Egyesület) javaslatát – akik azt szerették volna, ha a Honvéd térnél lévő megállót Új Magyar Hajnal Templom megállóra nevezik át –, valamint Nógrádi Tibor Fidesz-frakcióvezető indítványát, aki a SZEOL-pályánál lévő megállónak a Hajrá Szeged! nevet adta volna, elvetette a kommunista városüzemeltetési bizottság.

(Délmagyar nyomán)

Kitörlik végre a szegedi iskolák nevéből a zsidó terroristát – és névtelenül hagyják a két összevont intézményt

Ungváry "pontosít": Ságvári a Jobbik fellépésének hatására potenciális ÁVH-vezető sztálinistából bátor antifasisztává változott, aki jól tette, hogy csendőrt ölt, s kinek bűnei eltörpülnek Wass Albert és Prohászka "bűnei" mellett

Szeged: a Jobbik leszámolna Ságvárival és Károlyival, a DK foggal-körömmel védelmezi az antimagyarok "hőseit"

Szegedi Jobbik-elnök: Ságvári Endrének és Károlyi Mihálynak is el kell tűnnie Szegedről!

Ságvári és a "legendás bátorság"

Egy apró adalék Ságváriék életrajzához

A "haladó" baloldal máig vállalt emblematikus figurája: Ságvári-Spitzer, a csendőrgyilkos zsidó terrorista


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »