Komárom első embere lett az Év polgármestere

Komárom első embere lett az Év polgármestere

Molnár Attila (Fidesz-KDNP), Komárom első embere lett idén az Év polgármestere. A díjat pénteken Hajdúszoboszlón adták át, a Városi polgármesterek randevúja elnevezésű tanácskozáson.

A Szféra Kft. által rendezett internetes szavazás eredményeként az Év alpolgármestere Holopné Schramek Kornélia (MSZP), Budapest XIII. kerületének alpolgármestere, az Év jegyzője Rózsa Sándor György (Karcag) lett.

A díjátadón Dukai Miklós, a Belügymisztérium önkormányzati helyettes államtitkára azt mondta: Magyarországon a települési önkormányzatok kulcsfontosságú szerepe, hogy közösségeket hozzanak létre, s értékeket teremtsenek e közösségekben. E közösségek kulcsszereplői a polgármesterek és az alpolgármesterek – tette hozzá.

Hírdetés

A díjazott választott vezetők kiváló munkát végeztek – mondta, és hangsúlyozta, hogy sikeres képviselőtestület nem lehet meg sikeres jegyző nélkül.

MTI

Nyitókép: Hajdúszoboszló, 2018. szeptember 14., Dukai Miklós, a Belügyminisztérium önkormányzati helyettes államtitkára beszédet mond a 24. Városi polgármesterek randevúja elnevezésû díjátadó rendezvényen a hajdúszoboszlói Aqua Palace Konferenciaközpontban 2018. szeptember 14-én. Az eseményen adták át az év polgármestere, az év alpolgármester és az év jegyzõje díjat. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »